Telefon

22 36 70 50

E-mail

gert@livsudvikling.dk

Gert Henning Rasmussen

er ID-Psykoterapeut MPF, ID-Stress Coach, Integral Mindfulness Instruktør, ID Spirituel Mentor, Integral underviser og tidligere lærer / indvandrerlærer med over 30 års erfaring i arbejdet med børn, unge & voksne mennesker med kriser i livet.

har erfaring og uddannelse til behandling af reaktioner på chok, traumer og stress. Tilgangen er bl.a. inspireret af virkemidler SE  og af EMDR Kalibrerings-teknik fra Chok Release – med fokus på mulige sammenhænge mellem det, der er lidelsesfuldt og traumatisk, fastlåste oplevelser som fx chok, ulykker, overgreb og overvældende indtryk i opvæksten.

er psykoterapeut tilknyttet foreningen Kvisten – psykoterapi til ofre for seksuelle overgreb og i løbende supervision og efteruddannet i Chok Release Practioner hos Nadia Ferhat.

er Integral Psykoterapeut fra ID Academy. Integral psykoterapi og coaching omfatter den samlede helhed omkring dig – intet udelukkes. Dvs. at også dit forhold til det åndelige kan være i sessionen, hvis det bliver relevant og meningsfuldt for dig.

er certificeret i STAGES Modellen med diverse efteruddannelser og kurser ved STAGES International, USA. STAGES er arbejde med bevidsthedsudviklingen ud fra forskellige person perspektiver og parametre. Her bliver der kigget på både skygger, ressourcer og potientialer.

Fagligheden vedligeholdes gennem supervision og relevante kurser og efteruddannelser.

Udgangspunktet er, at vi har enorme ressourcer til at hele os selv og hinanden, når undertrykt energi sættes fri.