Telefon

22 36 70 50

E-mail

gert@livsudvikling.dk

SELVUDVIKLING via STAGES VURDERING

SELVUDVIKLING gennem STAGES er som at vågne op efter en lang døs. STAGES Vurdering er en test inden for identitets- og bevidsthedsudvikling.

Hvad er en STAGES Vurdering og hvad får du personligt ud af at tage den?

At vi som mennesker udvikler os, fra vi er børn til vi bliver voksne og at nogle udvikler åndelig bevidsthed, er noget de fleste er bekende med. Men at vi i voksenlivet udvikler os efter en række veldefinerede parametre, der tydeligt kan identificeres og at hver af disse parametre har deres udfordringer (kriser), som identificeres og bearbejdes terapeutisk og/eller gennem coaching, det er relativt nyt for mange.

Ved at tage en STAGES Vurdering får du kendskab til disse parametre, til nyopdagede personlige perspektiver og til handlemåder til at komme videre i dit liv.

Hvordan og hvor står du lige nu? Hvor er du på vej hen? Hvor kommer du fra og med hvad? Hvad sker der med dig lige nu og hvorfor? Hvorfor er tingene ikke, som de plejer? Hvorfor er verden omkring dig ikke, som den plejer at være? Hvilke øjne ser du verden gennem og hvilke øjne ser andre verden med?

Dette kunne være nogle af de spørgsmål, du går og funderer over. Gennem STAGES Vurdering får du svar på dine spørgsmål og nye handlemuligheder. Du får ny banebrydende viden om verden og det univers, du er en del af. Og du vil bedre kunne forstå, hvorfor tingene omkring dig sker, som de gør.

Efter du har taget STAGES Vurderingen modtager du en gennembearbejdet ca, 30 siders lang rapport, som bl.a. giver dig et overblik over dit

  • nuværende identitets- og bevidsthedsniveau
  • balancen mellem din følelsesmæssige intelligent og din kognitive kapacitet
  • din aktionsorientering (din evne til at handle)
  • din relationskompetence (intersubjektivitet)
  • din forståelse af systemer og strukturer
  • råd og vejledning i forhold til dine skyggesider, ressourcer og potentialer.

Du kommer på en rejse ind i dit indre og måske vil nyt perspektiver på dit liv dukke op.

LivsUdvikling samarbejder som de eneste i Skandinavien med STAGES International i USA omkring STAGES Vurdering med udgangspunkt i evidensbaseret forskning inden for identitets- og bevidsthedsudvikling.

STAGES Vurdering kan for tiden tages online på engelsk. Du kan tage en STAGES Vurderingengelsk på nedenstående link. Pris engelsk 500 $. Af tekniske årsagere foregår den danske version via et word dokument. Kontakt mig derfor venligst på mail, hvis du ønsker at tage STAGES Vurderingen dansk. Den kan rekvireres for en merpris på 650 kr. Merprisen skyldes oversættelse dansk – engelsk – dansk.

Ønsker du den danske udgave, skriv en mail og du vil efterfølgende modtage en mail med et link.

Du kan tage STAGES VurderingenStandardengelsk på nedenstående link. Pris engelsk 500 $.

https://www.assessment.stagesinternational.com/purchase-inventory.php?sku=S1&gu_id=11110001&locale=en_US&auto_assign=T

STAGES Vurdering i Ledelse & Organisation 600 $. Vurderingen foregår på engelsk.

https://www.assessment.stagesinternational.com/purchase-inventory.php?sku=S1L&gu_id=11110001&locale=en_US&auto_assign=T

“Selvudvikling på et meget højt og dybt niveau.” – BG tidligere klient

https://www.stagesinternational.com/

Sammenhæng mellem krop, sind, hjerte og sjæl.