Telefon

22 36 70 50

E-mail

gert@livsudvikling.dk

Stress

Formålet med et forløb hos mig som stress coach er

– at du oplever at selvkontrol og livsglæde vender tilbage!

Stress symptomer er reaktioner – og altså udløst af noget. Egentlig kan symptomerne forstås som en sund reaktion på noget, som er blevet usundt at byde dig selv. Sådan set er det effektivt, at kroppen “kalder” højere og højere, indtil du kan “høre” at en forandring er nødvendigt.

I et coachingsforløb vil du få klarhed over, hvad det er, du reagerer på og hvad du skal gøre ved det. I et stress forløb hos mig, vil der indgå relevante mindfulness øvelser.

Du får professionel hjælp til at foretage den forandring, der er nødvendig, for at standse den skade, som stress gør på dig – både fysisk, psykisk og socialt.

Vær obs! Stress kan blive livstruende og bl.a. derfor er vigtigt at få hurtig hjælp og ikke overhøre de faresignaler, kroppen gør opmærksom på.

Et stress coachings forløb kan laves som en løsning med en samlet pris, så f.eks. din arbejdsgiver har beslutningsgrundlag for at dække udgiften. Jeg følger dig tæt i de første uger, hvor du skal igangsætte stabilisering af din situation.

Stresstest: Klik på den blå tekst og test om du er stresset. 

Hvis din test ligger i toppen af HØJT STRESSNIVEAU så er mit råd at kontakte din læge og du er samtidig velkommen i et stressforløb her.

Jeg er certificeret ID Master Coach i bl.a. stress.

Som mennesker lever vi det meste af vores tid enten i fortiden eller i fremtiden. Vores tanker og følelser er altid på rejse i fortid og fremtid. Det sker, selvom vi godt ved, at vi hverken kan kontrollere, hvad der skete i går og hvad der vil ske i morgen. Det eneste vi rent faktisk har indflydelse på, er hvad vi foretager os i dette sekund.Det er i nuet, vi lever vores liv og skaber vores fremtid. Jeg tilbyder mentaltræning, fokusering og oparbejdelse og vedligeholdelse af en integral livspraksis både til private, virksomheder og institutioner.   Derudover tilbyder jeg freelance aftaler med virksomheder og institutioner og tager også privatpersoner i personlige stresscoaching-, coaching-, mindfulness- og terapiforløb.

En tidligere klient udtaler: “Jeg kan på det varmeste anbefale et coachingforløb hos Gert. Gert er en behagelig og nærværende mand, der formår at skabe tillid og tryghed og stille de rigtige spørgsmål, der sætter gang i tankerne og udviklingsprocesserne. Jeg har i forløbet hos Gert fået nogle nye perspektiver og nye redskaber til at arbejde videre med mig selv.

E.N., ‘Biolog og iværksætter’ “