Telefon

22 36 70 50

E-mail

gert@livsudvikling.dk

Men

Hvorfor nu mindfulness for mænd?

Mænd har en tendens til at gå dybere, når de ikke er sammen med kvinder. Erfaringen viser at de fleste mænd fortæller, hvad der er i deres sind, dvs. hvad de tænker, men ikke hvad der er i deres hjerte. Hos mange kvinder forholder det sig ofte modsat.

I Mindfulness for mænd er underviseren en mand. Derfor vil kurser i LivsUdvikling medtænker de udfordringer, som er typisk for mange mænd set med mandeøjne.

Mindfulness for mænd sætter fokus på at mobilisere både sind, krop, hjerte, kreativitet og skygge gennem øget indsigt og diverse øvelser. Her får du effektive værktøjer til at øge din opmærksomhedstærskel, selvbevidsthed, nærvær, til håndtering af stress og til forandringer i livet. Ved at bruge mindfulness ser man tingene, som de er.

At arbejde med mindfulness giver dig redskaber til nemmere at kunne fokusere på det, der er relevant for dig lige nu. Mindfulness øger dit fokus og overblik, forbedre din ydeevne, gør dig mere effektiv, forbedre din selvtillid, udbygger din følelsesmæssige intelligens og gør dig til en bedre elsker. Mindfulness foregår lige her og nu og minder os om, hvordan vi har det i dette øjeblik.

Flere steder i verden bl.a. i USA vinder mindfulness for mænd i disse år frem inden for så forskellige steder som fx sport, militæret, arbejdspladser, fx virksomheder som Apple og i skoler og på universiteter.

Har du som mand lyst til at stifte nærmere bekendtskab med Mindfulness for mænd, så kontakt LivsUdvikling. Kan du nikke genkendende til noget af ovenstående eller er der for tiden forandringer i dit liv, så er der mange andre mænd i samme situation som dig.

LivsUdvikling holder kurser i Mindfulness for Mænd.

Henvendelse til mail@gertrasmussen.dk  eller på tlf. 22 36 70 50
Hvad er Mindfulness? Forklaret af Oxford professer Mark Williams